Muzlu rulo pastayı yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütük batırdığınızda her zaman temiz çıkıyor mu? Krem şantiyi çırpma aşamasında nasıl bir kıvam elde ediyorsunuz? Ayrıca, muz dilimlerini yerleştirirken dikkat ettiğiniz özel bir yöntem var mı? Pastayı sunarken üzerinde çikolata sosu kullanmayı mı tercih ediyorsunuz, yoksa başka bir şey eklemeyi mi düşünüyorsunuz?
Muzlu rulo pastayı yaparken hangi aşamada en çok zorlandınız? Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütük batırdığınızda her zaman temiz çıkıyor mu? Krem şantiyi çırpma aşamasında nasıl bir kıvam elde ediyorsunuz? Ayrıca, muz dilimlerini yerleştirirken dikkat ettiğiniz özel bir yöntem var mı? Pastayı sunarken üzerinde çikolata sosu kullanmayı mı tercih ediyorsunuz, yoksa başka bir şey eklemeyi mi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz