Bu tarifteki pandispanya yapım aşamaları dikkatimi çekti. Özellikle yumurta ve şekerin çırpılması aşaması gerçekten önemli gibi görünüyor. Yüksek devirde çırpmanın, pandispanyanın hafif ve kabarık olmasını sağladığını belirtmişsiniz. Peki, bu aşamada ne kadar süre çırpmak en ideal sonucu verir? Ayrıca, unun elenmesi gerektiği vurgulanmış. Bu işlemin pandispanyanın dokusuna nasıl bir katkı sağladığını merak ediyorum. Son olarak, fırın kapağını açmaktan kaçınmak gerektiği konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu durum gerçekten pandispanyanın sönmesine neden olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Bu tarifteki pandispanya yapım aşamaları dikkatimi çekti. Özellikle yumurta ve şekerin çırpılması aşaması gerçekten önemli gibi görünüyor. Yüksek devirde çırpmanın, pandispanyanın hafif ve kabarık olmasını sağladığını belirtmişsiniz. Peki, bu aşamada ne kadar süre çırpmak en ideal sonucu verir? Ayrıca, unun elenmesi gerektiği vurgulanmış. Bu işlemin pandispanyanın dokusuna nasıl bir katkı sağladığını merak ediyorum. Son olarak, fırın kapağını açmaktan kaçınmak gerektiği konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu durum gerçekten pandispanyanın sönmesine neden olabilir mi? Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz