Muhallebili ağlayan pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını denemek istiyorum. Pandispanya kekini hazırlamak için yumurta ve şekeri çırpmak oldukça keyifli görünüyor. Acaba bu aşamada kekin ne kadar kabarması gerektiği önemli mi? Ayrıca, muhallebiyi krema ile karıştırmak, gerçekten tadını hafifletti mi? Son olarak, pastayı süslerken çilek dışında hangi meyveleri kullanabilirim? Bu tarifle ilgili daha fazla ipucu almak harika olurdu!
Muhallebili ağlayan pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını denemek istiyorum. Pandispanya kekini hazırlamak için yumurta ve şekeri çırpmak oldukça keyifli görünüyor. Acaba bu aşamada kekin ne kadar kabarması gerektiği önemli mi? Ayrıca, muhallebiyi krema ile karıştırmak, gerçekten tadını hafifletti mi? Son olarak, pastayı süslerken çilek dışında hangi meyveleri kullanabilirim? Bu tarifle ilgili daha fazla ipucu almak harika olurdu!
Cevap yaz