Pandispanya yapımında en önemli adımlardan biri yumurta ve toz şekeri çırpmak mı? Yani bu aşama, kekin hafifliğini ve kabarmasını sağlamak için ne kadar kritik? Taze yumurta kullanmanın kekin dokusuna etkisi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığını doğru ayarlamak neden bu kadar önemli? Fırın kapaklarını sık sık açmamanın kekin sönmemesi açısından ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Ekstra ipuçlarından hangileri senin için en faydalı oldu?
Pandispanya yapımında en önemli adımlardan biri yumurta ve toz şekeri çırpmak mı? Yani bu aşama, kekin hafifliğini ve kabarmasını sağlamak için ne kadar kritik? Taze yumurta kullanmanın kekin dokusuna etkisi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığını doğru ayarlamak neden bu kadar önemli? Fırın kapaklarını sık sık açmamanın kekin sönmemesi açısından ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Ekstra ipuçlarından hangileri senin için en faydalı oldu?
Cevap yaz