Sade yaş pasta keki tarifini okuduktan sonra, bu kadar basit ve lezzetli bir tarife sahip olmanın gerçekten harika olduğunu düşünüyorum. Yumurtaları çırparken karışımın rengi açılana kadar çırpmak gerektiği kısmı özellikle dikkatimi çekti. Acaba bu adımı atlamak kekin kabarmasını etkiler mi? Ayrıca su eklemenin kekin nemli olmasını sağladığına dair bilgi çok faydalı. Suyun kek üzerindeki etkisi hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kekin pişme süresinin yanı sıra, soğutma aşamasında kalıptan çıkarmadan bekletmek de ilginç. Bu aşama ile ilgili başka ipuçlarınız var mı? Zenginleştirme seçenekleri de oldukça yaratıcı, özellikle yoğurt eklemek fikri hoşuma gitti. Bu tarif denemelerimde bana ilham verecektir, teşekkürler!
Sade yaş pasta keki tarifini okuduktan sonra, bu kadar basit ve lezzetli bir tarife sahip olmanın gerçekten harika olduğunu düşünüyorum. Yumurtaları çırparken karışımın rengi açılana kadar çırpmak gerektiği kısmı özellikle dikkatimi çekti. Acaba bu adımı atlamak kekin kabarmasını etkiler mi? Ayrıca su eklemenin kekin nemli olmasını sağladığına dair bilgi çok faydalı. Suyun kek üzerindeki etkisi hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kekin pişme süresinin yanı sıra, soğutma aşamasında kalıptan çıkarmadan bekletmek de ilginç. Bu aşama ile ilgili başka ipuçlarınız var mı? Zenginleştirme seçenekleri de oldukça yaratıcı, özellikle yoğurt eklemek fikri hoşuma gitti. Bu tarif denemelerimde bana ilham verecektir, teşekkürler!
Cevap yaz