3 katlı pasta yaparken en çok zorlandığım nokta, katların eşit yükseklikte olmasıydı. Bu konuda bir ipucu var mı? Özellikle pasta katlarını pişirirken ya da soğuturken dikkat etmem gereken başka detaylar var mı? Ayrıca, pasta kremasını hazırlarken hangi aşamalara dikkat etmeliyim ki daha iyi bir sonuç elde edebileyim? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
3 katlı pasta yaparken en çok zorlandığım nokta, katların eşit yükseklikte olmasıydı. Bu konuda bir ipucu var mı? Özellikle pasta katlarını pişirirken ya da soğuturken dikkat etmem gereken başka detaylar var mı? Ayrıca, pasta kremasını hazırlarken hangi aşamalara dikkat etmeliyim ki daha iyi bir sonuç elde edebileyim? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz