Dondurmalı mozaik pasta yaparken en çok merak ettiğim şey, bisküvilerin ne kadar kırılması gerektiği. Tamamen un haline gelmeden, parça parça kalması gerektiği belirtilmiş, ama bu tam olarak nasıl bir görünüm olmalı? Ayrıca, dondurma eklerken, dondurmanın yumuşak olması gerektiği söyleniyor. Dondurmayı ne kadar önceden buzdolabında bekletmek en ideali? Son olarak, servis aşamasında hindistan cevizi veya fındık eklemek lezzeti artırıyor mu, yoksa sadece görsellik için mi tercih edilmeli?
Dondurmalı mozaik pasta yaparken en çok merak ettiğim şey, bisküvilerin ne kadar kırılması gerektiği. Tamamen un haline gelmeden, parça parça kalması gerektiği belirtilmiş, ama bu tam olarak nasıl bir görünüm olmalı? Ayrıca, dondurma eklerken, dondurmanın yumuşak olması gerektiği söyleniyor. Dondurmayı ne kadar önceden buzdolabında bekletmek en ideali? Son olarak, servis aşamasında hindistan cevizi veya fındık eklemek lezzeti artırıyor mu, yoksa sadece görsellik için mi tercih edilmeli?
Cevap yaz