Dr. Oetker Pastacı Kreması ile tatlı yapma deneyiminiz nasıl geçti? Tarifin adımlarını uygularken zorlandığınız bir aşama oldu mu? Özellikle süt ile karıştırma kısmında topaklanma sorunu yaşadınız mı? Ayrıca, kremayı yaparken eklediğiniz vanilya veya kakao gibi aromalar tat üzerinde nasıl bir fark yarattı? Kremayı hangi tatlılarda denemeyi planlıyorsunuz?
Dr. Oetker Pastacı Kreması ile tatlı yapma deneyiminiz nasıl geçti? Tarifin adımlarını uygularken zorlandığınız bir aşama oldu mu? Özellikle süt ile karıştırma kısmında topaklanma sorunu yaşadınız mı? Ayrıca, kremayı yaparken eklediğiniz vanilya veya kakao gibi aromalar tat üzerinde nasıl bir fark yarattı? Kremayı hangi tatlılarda denemeyi planlıyorsunuz?
Cevap yaz