Havuçlu rulo pasta tarifinde en çok dikkatimi çeken, havuçların rendelenmesi gerektiği kısmı oldu. Havuçları rendeledikten sonra, hamura karışmasının daha kolay olacağı belirtiliyor. Bu adımın ne kadar önemli olduğunu deneyimleyen biri olarak, bu püf noktasını atlamanın sonuçlarını biliyorum. Hamurun kıvamı ve lezzeti için gerçekten etkili bir yöntem. Peki, sizin favori malzemeniz hangisi? Ceviz ya da fındık mı tercih ediyorsunuz?
Havuçlu rulo pasta tarifinde en çok dikkatimi çeken, havuçların rendelenmesi gerektiği kısmı oldu. Havuçları rendeledikten sonra, hamura karışmasının daha kolay olacağı belirtiliyor. Bu adımın ne kadar önemli olduğunu deneyimleyen biri olarak, bu püf noktasını atlamanın sonuçlarını biliyorum. Hamurun kıvamı ve lezzeti için gerçekten etkili bir yöntem. Peki, sizin favori malzemeniz hangisi? Ceviz ya da fındık mı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz