Kakaolu yağlı pasta kreması yaparken en dikkat edilmesi gereken şeylerin başında tereyağının oda sıcaklığında olması geliyor sanırım. Bu, kremanın pürüzsüz bir kıvam almasını sağlıyor. Siz de bu aşamada ekstra bir şeyler eklemeyi düşündünüz mü? Mesela, vanilin yerine farklı bir aroma katmayı tercih edebilir misiniz? Ayrıca, kremayı hangi tatlılarda denemek istersiniz? Ben özellikle çikolatalı pastalarda dolgu olarak kullanmayı düşünüyorum ama kurabiyeler içinde harika olur gibi görünüyor. Kremanın yoğunluğunu ayarlarken, daha fazla pudra şekeri eklemeyi denediniz mi?
Kakaolu yağlı pasta kreması yaparken en dikkat edilmesi gereken şeylerin başında tereyağının oda sıcaklığında olması geliyor sanırım. Bu, kremanın pürüzsüz bir kıvam almasını sağlıyor. Siz de bu aşamada ekstra bir şeyler eklemeyi düşündünüz mü? Mesela, vanilin yerine farklı bir aroma katmayı tercih edebilir misiniz? Ayrıca, kremayı hangi tatlılarda denemek istersiniz? Ben özellikle çikolatalı pastalarda dolgu olarak kullanmayı düşünüyorum ama kurabiyeler içinde harika olur gibi görünüyor. Kremanın yoğunluğunu ayarlarken, daha fazla pudra şekeri eklemeyi denediniz mi?
Cevap yaz