Kalp şeklinde pasta yaparken en çok hangi aşamanın zorlayıcı olabileceğini düşünüyorsunuz? Özellikle pişirme sürecinde pastanın tam olarak pişip pişmediğini anlamak için kürdan testi yapmanın yanı sıra başka hangi yöntemleri deneyebilirsiniz? Ayrıca, pasta süslemesi yaparken hangi mevsim meyvelerinin en iyi sonuç verdiğini merak ediyorum. Yaratıcılığınızı nasıl konuşturuyorsunuz?
Kalp şeklinde pasta yaparken en çok hangi aşamanın zorlayıcı olabileceğini düşünüyorsunuz? Özellikle pişirme sürecinde pastanın tam olarak pişip pişmediğini anlamak için kürdan testi yapmanın yanı sıra başka hangi yöntemleri deneyebilirsiniz? Ayrıca, pasta süslemesi yaparken hangi mevsim meyvelerinin en iyi sonuç verdiğini merak ediyorum. Yaratıcılığınızı nasıl konuşturuyorsunuz?
Cevap yaz