Margarinli poğaça tarifini okuduktan sonra, evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle mayanın aktifleştirilmesi kısmı çok dikkatimi çekti. Ilık sütle mayayı nasıl hazırladığınızı adım adım anlatmışsınız, bu çok faydalı. Hamurun yumuşak dokusunu elde etmek için un eklerken yavaş yavaş eklemek gerektiğini de belirtmeniz güzel bir detay. Peki, iç malzemeler olarak peynir ya da sebze kullanmayı düşündüğümde, hangi kombinasyonları önerirsiniz? Poğaçalar pişerken evin nasıl mis gibi koktuğunu hayal edebiliyorum, kesinlikle çayla birlikte sunmak harika bir fikir. Bu tarifin pratikliği sayesinde sık sık yapmayı planlıyorum! Ayrıca, pişen poğaçaları nasıl saklayabileceğimi öğrenmek de çok işime yaradı. Dondurup ihtiyacım olduğunda hızlıca çıkarabilmek gerçekten büyük bir avantaj. Bu lezzetli tarifi paylaştığınız için teşekkürler!
Margarinli poğaça tarifini okuduktan sonra, evde denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle mayanın aktifleştirilmesi kısmı çok dikkatimi çekti. Ilık sütle mayayı nasıl hazırladığınızı adım adım anlatmışsınız, bu çok faydalı. Hamurun yumuşak dokusunu elde etmek için un eklerken yavaş yavaş eklemek gerektiğini de belirtmeniz güzel bir detay. Peki, iç malzemeler olarak peynir ya da sebze kullanmayı düşündüğümde, hangi kombinasyonları önerirsiniz? Poğaçalar pişerken evin nasıl mis gibi koktuğunu hayal edebiliyorum, kesinlikle çayla birlikte sunmak harika bir fikir. Bu tarifin pratikliği sayesinde sık sık yapmayı planlıyorum! Ayrıca, pişen poğaçaları nasıl saklayabileceğimi öğrenmek de çok işime yaradı. Dondurup ihtiyacım olduğunda hızlıca çıkarabilmek gerçekten büyük bir avantaj. Bu lezzetli tarifi paylaştığınız için teşekkürler!
Cevap yaz