Muzlu pasta tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular oluştu. Özellikle bisküvi tabanını hazırlarken dikkat etmemiz gereken püf noktaları neler? Ayrıca, krema aşamasında kullanılan süt yerine badem sütü kullanmak tadı nasıl etkiler? Muzlu pastayı hazırlarken en çok hangi malzeme alternatifinin kullanılması önerilir? Yaptıktan sonra bekletme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun mu bekletmek lazım?
Muzlu pasta tarifini okuduktan sonra aklımda bazı sorular oluştu. Özellikle bisküvi tabanını hazırlarken dikkat etmemiz gereken püf noktaları neler? Ayrıca, krema aşamasında kullanılan süt yerine badem sütü kullanmak tadı nasıl etkiler? Muzlu pastayı hazırlarken en çok hangi malzeme alternatifinin kullanılması önerilir? Yaptıktan sonra bekletme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun mu bekletmek lazım?
Cevap yaz