Bu pastane usulü kağıtlı kek tarifini denemek istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Öncelikle, yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiği belirtilmiş; bu aşamada ne kadar süre önceden çıkarmalıyım? Ayrıca, kekin pişme süresinin fırına göre değişebileceği söylenmiş, bu durumda hangi noktalara dikkat etmem gerekiyor? Kekin üzerine çikolata sosu eklemeyi düşünüyorum; bu aşamada nasıl bir işlem yapmalıyım? Son olarak, kalıptan çıkartmadan önce ne kadar bekletmem uygun olur? Teşekkürler!
Bu pastane usulü kağıtlı kek tarifini denemek istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Öncelikle, yumurtaların oda sıcaklığında olması gerektiği belirtilmiş; bu aşamada ne kadar süre önceden çıkarmalıyım? Ayrıca, kekin pişme süresinin fırına göre değişebileceği söylenmiş, bu durumda hangi noktalara dikkat etmem gerekiyor? Kekin üzerine çikolata sosu eklemeyi düşünüyorum; bu aşamada nasıl bir işlem yapmalıyım? Son olarak, kalıptan çıkartmadan önce ne kadar bekletmem uygun olur? Teşekkürler!
Cevap yaz