Profiterol yapımını düşündüğünüzde, ilk aklınıza gelen şey bu tatlının dış kısımdaki çıtırlığı ve içindeki kremanın uyumu mu? Gerçekten de, bu tatlıyı yaparken en çok hangi aşamanın zorluk çıkardığını merak ettiniz mi? Özellikle hamurun kıvamını tutturmak, çoğu kişi için sıkıntılı olabiliyor. Sizin için en keyifli kısım hangisiydi? Kremayı doldurmak mı, yoksa üzerine çikolata sosunu dökme anı mı? Ayrıca, misafirlerinize ikram ettiğinizde aldığınız tepkileri de merak ediyorum; tatlıyı ilk denediğinizdeki hissiyatınız nasıldı?
Profiterol yapımını düşündüğünüzde, ilk aklınıza gelen şey bu tatlının dış kısımdaki çıtırlığı ve içindeki kremanın uyumu mu? Gerçekten de, bu tatlıyı yaparken en çok hangi aşamanın zorluk çıkardığını merak ettiniz mi? Özellikle hamurun kıvamını tutturmak, çoğu kişi için sıkıntılı olabiliyor. Sizin için en keyifli kısım hangisiydi? Kremayı doldurmak mı, yoksa üzerine çikolata sosunu dökme anı mı? Ayrıca, misafirlerinize ikram ettiğinizde aldığınız tepkileri de merak ediyorum; tatlıyı ilk denediğinizdeki hissiyatınız nasıldı?
Cevap yaz