Tulumba tatlısının bu kadar özel bir lezzet olduğunu duyduğumda, hemen denemek istedim! Hamurunun hazırlanışı ve şerbetin kıvamı gerçekten önemli gibi görünüyor. Peki, hamuru hazırlarken dikkat edilmesi gereken en kritik noktalar neler? Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığına nasıl karar vermeliyiz, yoksa bir ipucu var mı? Ayrıca, tatlının yanında dondurma ya da kaymak ikram etmenin lezzetini artıracağı kesin gibi, ama alternatif soslar veya farklı malzemeler denemek isteyenler için önerilerin var mı?
Tulumba tatlısının bu kadar özel bir lezzet olduğunu duyduğumda, hemen denemek istedim! Hamurunun hazırlanışı ve şerbetin kıvamı gerçekten önemli gibi görünüyor. Peki, hamuru hazırlarken dikkat edilmesi gereken en kritik noktalar neler? Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığına nasıl karar vermeliyiz, yoksa bir ipucu var mı? Ayrıca, tatlının yanında dondurma ya da kaymak ikram etmenin lezzetini artıracağı kesin gibi, ama alternatif soslar veya farklı malzemeler denemek isteyenler için önerilerin var mı?
Cevap yaz