Rus pastasını ilk kez denemek isteyen biri olarak gerçekten merak ediyorum; bu kadar çok katmandan oluşan ve zengin krema ile kaplanan bir pastayı hazırlamak zor mu? Özellikle katmanları birbirine geçirirken birbirlerinizle koordinasyon sağlamak ve lezzetleri uygun şekilde harmanlamak için ne tür ipuçları verebilirsiniz? Ayrıca süslemede marzipan ya da şeker hamuru kullanmanın lezzet üzerine etkisi nedir? Bu tatlının en iyi hangi içeceklerle servis edildiğini düşünüyorsunuz?
Rus pastasını ilk kez denemek isteyen biri olarak gerçekten merak ediyorum; bu kadar çok katmandan oluşan ve zengin krema ile kaplanan bir pastayı hazırlamak zor mu? Özellikle katmanları birbirine geçirirken birbirlerinizle koordinasyon sağlamak ve lezzetleri uygun şekilde harmanlamak için ne tür ipuçları verebilirsiniz? Ayrıca süslemede marzipan ya da şeker hamuru kullanmanın lezzet üzerine etkisi nedir? Bu tatlının en iyi hangi içeceklerle servis edildiğini düşünüyorsunuz?
Cevap yaz