Mahlepli poğaça tarifini okuduktan sonra, denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun dinlendirilmesi kısmı çok önemli gibi görünüyor, bu adımı atlamamak gerektiğini belirtmişsiniz. Mahlep ile zenginleştirilen bu lezzetin kahvaltılarda nasıl bir tat katacağını merak ediyorum. Ayrıca, iç malzemeleri olarak beyaz peynir veya zeytin kullanmanın yanı sıra, ıspanak ya da sucuk eklemek de ilginç bir fikir! Peki, mahlepli poğaçayı yaparken dikkat edilmesi gereken başka püf noktaları var mı?
Mahlepli poğaça tarifini okuduktan sonra, denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle hamurun dinlendirilmesi kısmı çok önemli gibi görünüyor, bu adımı atlamamak gerektiğini belirtmişsiniz. Mahlep ile zenginleştirilen bu lezzetin kahvaltılarda nasıl bir tat katacağını merak ediyorum. Ayrıca, iç malzemeleri olarak beyaz peynir veya zeytin kullanmanın yanı sıra, ıspanak ya da sucuk eklemek de ilginç bir fikir! Peki, mahlepli poğaçayı yaparken dikkat edilmesi gereken başka püf noktaları var mı?
Cevap yaz