Misket pasta tarifini gördüğümde hemen denemek istedim! Özellikle çay saatlerinde misafirlerime ikram etmek için harika bir seçenek gibi görünüyor. Malzemeler oldukça basit, evde bulabileceğim şeyler. Hamurun hazırlanması ve pişirilmesi aşamaları da pratik görünüyor. Sizce iç harcında ceviz yerine fındık kullanmak mı daha iyi olur? Ayrıca, kakao ekleyerek çikolatalı bir versiyonunu yapmak için öneriniz var mı? Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı çok isterim!
Misket Pasta Tarifi gerçekten de çay saatleri için mükemmel bir seçenek. Malzemelerin basit olması, bu tarifi daha da cazip hale getiriyor.
İç Harcı konusunda ceviz yerine fındık kullanmak tamamen sizin damak zevkinize bağlı. Fındık, hafif tatlı bir lezzet katabilir ve güzel bir doku sağlayabilir. Eğer fındık seviyorsanız, denemenizi öneririm.
Çikolatalı Versiyon için kakao eklemek harika bir fikir! Hamuruna ekleyeceğiniz birkaç yemek kaşığı kakao, pastanıza zengin bir çikolata tadı verecektir. Ayrıca, iç harcına da biraz eritilmiş çikolata eklemeyi düşünebilirsiniz; bu sayede iki katmanlı bir çikolatalı lezzet elde edersiniz.
Deneyip sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden afiyet olsun!
Misket pasta tarifini gördüğümde hemen denemek istedim! Özellikle çay saatlerinde misafirlerime ikram etmek için harika bir seçenek gibi görünüyor. Malzemeler oldukça basit, evde bulabileceğim şeyler. Hamurun hazırlanması ve pişirilmesi aşamaları da pratik görünüyor. Sizce iç harcında ceviz yerine fındık kullanmak mı daha iyi olur? Ayrıca, kakao ekleyerek çikolatalı bir versiyonunu yapmak için öneriniz var mı? Denedikten sonra sonuçları paylaşmayı çok isterim!
Cevap yazMerhaba Ertaç,
Misket Pasta Tarifi gerçekten de çay saatleri için mükemmel bir seçenek. Malzemelerin basit olması, bu tarifi daha da cazip hale getiriyor.
İç Harcı konusunda ceviz yerine fındık kullanmak tamamen sizin damak zevkinize bağlı. Fındık, hafif tatlı bir lezzet katabilir ve güzel bir doku sağlayabilir. Eğer fındık seviyorsanız, denemenizi öneririm.
Çikolatalı Versiyon için kakao eklemek harika bir fikir! Hamuruna ekleyeceğiniz birkaç yemek kaşığı kakao, pastanıza zengin bir çikolata tadı verecektir. Ayrıca, iç harcına da biraz eritilmiş çikolata eklemeyi düşünebilirsiniz; bu sayede iki katmanlı bir çikolatalı lezzet elde edersiniz.
Deneyip sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden afiyet olsun!