Pastane usulü şekerli kurabiye tarifini okuduktan sonra evde yapmak istiyorum. Hamurunu hazırlarken tereyağını ve şekeri krem kıvamına getirmek için ne kadar süre çırpmalıyım? Ayrıca, kurabiyeleri pişirirken tam olarak hangi kıvamda olmaları gerektiğini de merak ediyorum. Kurabiyelerim dışarıdan güzel görünsün diye üzerlerine hangi malzemeleri eklemeliyim?
Pastane usulü şekerli kurabiye tarifini okuduktan sonra evde yapmak istiyorum. Hamurunu hazırlarken tereyağını ve şekeri krem kıvamına getirmek için ne kadar süre çırpmalıyım? Ayrıca, kurabiyeleri pişirirken tam olarak hangi kıvamda olmaları gerektiğini de merak ediyorum. Kurabiyelerim dışarıdan güzel görünsün diye üzerlerine hangi malzemeleri eklemeliyim?
Cevap yaz