Damla çikolatalı rulo pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten dikkatimi çekti. Yumurta ve şekerin çırpılması aşaması, pastanın hafif ve kabarık olması için önemli bir adım gibi görünüyor. Kuru malzemeleri eleyerek eklemek de sanırım daha homojen bir karışım elde etmemizi sağlıyor. Peki, damla çikolataları eklerken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresinin tam olarak ne kadar olması gerektiği konusunda bir öneri var mı? Sonuçta, bu kadar lezzetli bir tatlının sunumu da önemli, üzerini süslemek için en iyi yöntemler neler?
Damla çikolatalı rulo pasta tarifini okuduktan sonra gerçekten dikkatimi çekti. Yumurta ve şekerin çırpılması aşaması, pastanın hafif ve kabarık olması için önemli bir adım gibi görünüyor. Kuru malzemeleri eleyerek eklemek de sanırım daha homojen bir karışım elde etmemizi sağlıyor. Peki, damla çikolataları eklerken dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, pişirme süresinin tam olarak ne kadar olması gerektiği konusunda bir öneri var mı? Sonuçta, bu kadar lezzetli bir tatlının sunumu da önemli, üzerini süslemek için en iyi yöntemler neler?
Cevap yaz