Köstebek pasta yaparken gerçekten eğlenceli bir süreç var! Özellikle çocuklar için harika bir tatlı olduğunu düşünüyorum. Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında karışımın beyazlaşması için ne kadar süre çırpılması gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütürdan kullanmak oldukça pratik bir yöntem. Fırından çıkan kekin soğutulması ve sonra kesilerek köstebek görünümü oluşturulması ise bence çok yaratıcı. Krema ve çikolata sosu ile doldurulması aşamasında, sosun kıvamının nasıl olması gerektiği hakkında bir detay verir misiniz? Son olarak, meyve sosları ile süslenmesi fikri de çok hoş; bu konuda hangi meyvelerin kullanılmasını önerirsiniz?
Köstebek pasta yaparken gerçekten eğlenceli bir süreç var! Özellikle çocuklar için harika bir tatlı olduğunu düşünüyorum. Yumurta ve şekerin çırpılması aşamasında karışımın beyazlaşması için ne kadar süre çırpılması gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kütürdan kullanmak oldukça pratik bir yöntem. Fırından çıkan kekin soğutulması ve sonra kesilerek köstebek görünümü oluşturulması ise bence çok yaratıcı. Krema ve çikolata sosu ile doldurulması aşamasında, sosun kıvamının nasıl olması gerektiği hakkında bir detay verir misiniz? Son olarak, meyve sosları ile süslenmesi fikri de çok hoş; bu konuda hangi meyvelerin kullanılmasını önerirsiniz?
Cevap yaz