Dondurmalı pasta yapmak için hangi tarifleri denemem gerektiğini merak ediyorum. Klasik tarif dışında meyveli veya çikolatalı alternatifler de varmış. Özellikle meyvelerle zenginleştirilmiş olanın hem görsel hem de lezzet açısından cazip olduğunu düşünüyorum. Dondurmayı ne kadar yumuşatmalıyım? Ayrıca, pasta süslemesi için hangi meyve ve çikolata parçalarını kullanmalıyım? Bu tariflerden hangisini denememi önerirsin?
Dondurmalı pasta yapmak için hangi tarifleri denemem gerektiğini merak ediyorum. Klasik tarif dışında meyveli veya çikolatalı alternatifler de varmış. Özellikle meyvelerle zenginleştirilmiş olanın hem görsel hem de lezzet açısından cazip olduğunu düşünüyorum. Dondurmayı ne kadar yumuşatmalıyım? Ayrıca, pasta süslemesi için hangi meyve ve çikolata parçalarını kullanmalıyım? Bu tariflerden hangisini denememi önerirsin?
Cevap yaz