Bu irmikli bisküvi pasta tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle irmik ve bisküvi katmanlarının birleşimi çok ilginç görünüyor. Süt ve şekerle pişirilen irmik karışımının koyulaşması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar oldukça önemli gibi. Buzdolabında dinlendirilmesi ise lezzetini artıracak gibi. Kakao veya hindistan cevizi ile süslemek de harika bir fikir! Yanında çay veya kahve ile servis etmek de tatlıyı daha da keyifli hale getirecektir. Sizce bu tarifte farklı kuruyemişler eklemek veya limon kabuğu rendesi kullanmak nasıl olur?
Bu irmikli bisküvi pasta tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle irmik ve bisküvi katmanlarının birleşimi çok ilginç görünüyor. Süt ve şekerle pişirilen irmik karışımının koyulaşması aşamasında dikkat edilmesi gereken noktalar oldukça önemli gibi. Buzdolabında dinlendirilmesi ise lezzetini artıracak gibi. Kakao veya hindistan cevizi ile süslemek de harika bir fikir! Yanında çay veya kahve ile servis etmek de tatlıyı daha da keyifli hale getirecektir. Sizce bu tarifte farklı kuruyemişler eklemek veya limon kabuğu rendesi kullanmak nasıl olur?
Cevap yaz