Kakaolu kalpli pasta tarifini görünce içim gitti! Denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle üzerindeki krem şanti ve mevsim meyveleriyle süslenmiş hali çok hoşuma gitti. Yumurtaları ve toz şekeri çırpma kısmı biraz zaman alacak gibi ama sonuç harika olacaksa buna değer. Kendi kalp kalıbım yok ama yuvarlak kalıpla da yapabilirim. Bütün aşamaları takip ederek yapmaya çalışacağım. Sizce kakao miktarını artırmak iyi bir fikir mi? Böylece daha yoğun bir çikolata tadı elde edebilir miyim?
Kakaolu kalpli pasta tarifini görünce içim gitti! Denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle üzerindeki krem şanti ve mevsim meyveleriyle süslenmiş hali çok hoşuma gitti. Yumurtaları ve toz şekeri çırpma kısmı biraz zaman alacak gibi ama sonuç harika olacaksa buna değer. Kendi kalp kalıbım yok ama yuvarlak kalıpla da yapabilirim. Bütün aşamaları takip ederek yapmaya çalışacağım. Sizce kakao miktarını artırmak iyi bir fikir mi? Böylece daha yoğun bir çikolata tadı elde edebilir miyim?
Cevap yaz