Kedi dilli böğürtlenli pasta yapmayı düşünüyorum, ama adım adım tarifteki her detayı uygulamak biraz zorlayıcı görünüyor. Öncelikle bisküvileri dizmeden önce bögürtlenleri nasıl hazırlamam gerektiği konusunda bir kararsızlık yaşıyorum. Eğer dondurulmuş bögürtlen kullanırsam, çözülmesi için ne kadar beklemeliyim? Ayrıca, kremayı çırpma aşamasında ne kadar süre çırpmam gerektiği de kafamı karıştırıyor. Krema ve labne peynirini karıştırdıktan sonra tam olarak pürüzsüz bir kıvam alana kadar mı çırpmalıyım? Jelatin kullanıp kullanmamaya karar vermek için ne gibi bir kıvam elde etmem gerektiğini de merak ediyorum. Pastanın soğutma süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek mi daha iyi olur? Herhangi bir öneriniz var mı?
Kedi dilli böğürtlenli pasta yapmayı düşünüyorum, ama adım adım tarifteki her detayı uygulamak biraz zorlayıcı görünüyor. Öncelikle bisküvileri dizmeden önce bögürtlenleri nasıl hazırlamam gerektiği konusunda bir kararsızlık yaşıyorum. Eğer dondurulmuş bögürtlen kullanırsam, çözülmesi için ne kadar beklemeliyim? Ayrıca, kremayı çırpma aşamasında ne kadar süre çırpmam gerektiği de kafamı karıştırıyor. Krema ve labne peynirini karıştırdıktan sonra tam olarak pürüzsüz bir kıvam alana kadar mı çırpmalıyım? Jelatin kullanıp kullanmamaya karar vermek için ne gibi bir kıvam elde etmem gerektiğini de merak ediyorum. Pastanın soğutma süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bekletmek mi daha iyi olur? Herhangi bir öneriniz var mı?
Cevap yaz