Malaga tatlısını evde yapmak gerçekten çok keyifli bir deneyim olmalı. Margarinin eritilmesi ve diğer malzemelerin karıştırılması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Özellikle şerbetin hazırlanması ve soğuk olarak tatlının üzerine dökülmesi, tatlının lezzetini artıracak gibi. Peki bu tatlının hindistan cevizi ile yapılması, tadında nasıl bir fark yaratıyor? Ayrıca, dinlendirme süresi hakkında daha fazla bilgi verir misin? Bu aşamanın ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum.
Malaga tatlısını evde yapmak gerçekten çok keyifli bir deneyim olmalı. Margarinin eritilmesi ve diğer malzemelerin karıştırılması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Özellikle şerbetin hazırlanması ve soğuk olarak tatlının üzerine dökülmesi, tatlının lezzetini artıracak gibi. Peki bu tatlının hindistan cevizi ile yapılması, tadında nasıl bir fark yaratıyor? Ayrıca, dinlendirme süresi hakkında daha fazla bilgi verir misin? Bu aşamanın ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum.
Cevap yaz