Unlu kurabiyeleri pastane usulü yapma fikri harika! Malzemeler oldukça basit görünüyor, özellikle tereyağı ve pudra şekerinin karıştırılması aşaması çok önemliymiş. Hamurun dinlendirilmesi de kurabiyelerin daha iyi şekil alması için gerekliymiş. Peki, bu tarifteki gibi kurabiyeleri ilk defa yapacak biri olarak, hamuru açarken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, farklı şekillerde kalıp kullanmanın nasıl bir etkisi olur? Bu tarifteki püf noktalarını merak ediyorum!
Unlu kurabiyeleri pastane usulü yapma fikri harika! Malzemeler oldukça basit görünüyor, özellikle tereyağı ve pudra şekerinin karıştırılması aşaması çok önemliymiş. Hamurun dinlendirilmesi de kurabiyelerin daha iyi şekil alması için gerekliymiş. Peki, bu tarifteki gibi kurabiyeleri ilk defa yapacak biri olarak, hamuru açarken dikkat etmem gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, farklı şekillerde kalıp kullanmanın nasıl bir etkisi olur? Bu tarifteki püf noktalarını merak ediyorum!
Cevap yaz