Tepside lezzetli pasta keki yapma sürecini okuyunca, gerçekten de pratik bir tarif olduğunu düşünüyorum. Yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği vurgusu çok önemli, çünkü kekin kabarması için bu aşama kritik. Unu eleyerek kullanmanın hafiflik sağlaması da hoş bir detay. Fırın kapağını ilk 20 dakikada açmamak gerektiğini bilmek, kekin düzgün pişmesi açısından faydalı bir ipucu. Sizce, bu tarifte başka hangi malzemeler deneyerek farklı tatlar elde edilebilir?
Tepside lezzetli pasta keki yapma sürecini okuyunca, gerçekten de pratik bir tarif olduğunu düşünüyorum. Yumurta ve şekerin iyice çırpılması gerektiği vurgusu çok önemli, çünkü kekin kabarması için bu aşama kritik. Unu eleyerek kullanmanın hafiflik sağlaması da hoş bir detay. Fırın kapağını ilk 20 dakikada açmamak gerektiğini bilmek, kekin düzgün pişmesi açısından faydalı bir ipucu. Sizce, bu tarifte başka hangi malzemeler deneyerek farklı tatlar elde edilebilir?
Cevap yaz