Yaş pasta kaplama sürecinde yaşadığınız zorluklar neler oldu? Şeker hamurunu açarken mi, yoksa ganajı dökerken mi sorun yaşadınız? Kremalı kaplamada istediğiniz kıvamı yakalayamadıysanız, hangi aşamada takıldığınızı düşünüyorsunuz? Pastanın görünümü ve tadı için malzeme seçiminde nasıl bir yol izlediniz? Bu süreci daha keyifli hale getirmek için ne gibi ipuçları uyguladınız?
Yaş pasta kaplama sürecinde yaşadığınız zorluklar neler oldu? Şeker hamurunu açarken mi, yoksa ganajı dökerken mi sorun yaşadınız? Kremalı kaplamada istediğiniz kıvamı yakalayamadıysanız, hangi aşamada takıldığınızı düşünüyorsunuz? Pastanın görünümü ve tadı için malzeme seçiminde nasıl bir yol izlediniz? Bu süreci daha keyifli hale getirmek için ne gibi ipuçları uyguladınız?
Cevap yaz