Amonyak pastası kullanarak yaptığınız hamur işlerinde gerçekten fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum. Özellikle kurabiyelerin gevrek olması ve keklerin kabarması konusunda ne gibi deneyimler yaşadınız? Amonyak pastası hazırlarken dikkat etmeniz gereken noktalar arasında hangi detaylar sizin için en önemli oldu? Bu süreçte karşılaştığınız zorluklar veya elde ettiğiniz başarılar nelerdi?
Amonyak pastası kullanarak yaptığınız hamur işlerinde gerçekten fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum. Özellikle kurabiyelerin gevrek olması ve keklerin kabarması konusunda ne gibi deneyimler yaşadınız? Amonyak pastası hazırlarken dikkat etmeniz gereken noktalar arasında hangi detaylar sizin için en önemli oldu? Bu süreçte karşılaştığınız zorluklar veya elde ettiğiniz başarılar nelerdi?
Cevap yaz