Bir dilim yaş pastada ne kadar şeker bulunduğunu öğrenmek istiyorum. Pastanın içeriği ve türüne göre bu miktarın nasıl değiştiğini merak ediyorum. Kremalı ve çikolatalı pastalarda şekerin daha fazla olduğunu belirtmişsiniz, peki meyveli pastalarda bu miktar neden daha düşük? Ayrıca, şekerin sağlığımıza etkileri hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Şekerin türlerinin pastanın lezzetine etkisi nedir?
Bir dilim yaş pastada ne kadar şeker bulunduğunu öğrenmek istiyorum. Pastanın içeriği ve türüne göre bu miktarın nasıl değiştiğini merak ediyorum. Kremalı ve çikolatalı pastalarda şekerin daha fazla olduğunu belirtmişsiniz, peki meyveli pastalarda bu miktar neden daha düşük? Ayrıca, şekerin sağlığımıza etkileri hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Şekerin türlerinin pastanın lezzetine etkisi nedir?
Cevap yaz