Yaş pasta yapımı sırasında kullanılan crèeme ole'nin pastaya kattığı lezzet gerçekten muazzam değil mi? Kekin kabarması için yumurtaları ve şekeri çırpmak oldukça önemli bir adım. Peki, kekin pişme süresini kontrol ederken kütür kütür bir kek elde etmek için başka hangi yöntemleri deneyebilirsiniz? Ayrıca, meyve katmanlarını eşit şekilde dağıtmak bazen zorlayıcı olabiliyor, bu konuda hangi ipuçlarını paylaşabilirsiniz?
Yaş pasta yapımı sırasında kullanılan crèeme ole'nin pastaya kattığı lezzet gerçekten muazzam değil mi? Kekin kabarması için yumurtaları ve şekeri çırpmak oldukça önemli bir adım. Peki, kekin pişme süresini kontrol ederken kütür kütür bir kek elde etmek için başka hangi yöntemleri deneyebilirsiniz? Ayrıca, meyve katmanlarını eşit şekilde dağıtmak bazen zorlayıcı olabiliyor, bu konuda hangi ipuçlarını paylaşabilirsiniz?
Cevap yaz