Kremalı çikolatalı mozaik pasta yapmaya karar verdim ama ilk adımda bisküvileri nasıl ufalacağımı düşündüm. Poşete koyarak mı yoksa mutfak robotu ile mi denemeliyim? Ayrıca, bisküvilerin ince olmaması gerektiğini belirtiyor, bu konuda nasıl bir denge sağlamalıyım? Çikolata ve krema karışımını hazırlarken şekerin tamamen eridiğinden emin olmak için ne kadar süre karıştırmalıyım? Son olarak, pastayı şekil verirken streç filme sarmak mı yoksa kek kalıbına dökmek mi daha pratik olur? Bu tarifteki püf noktalarına dikkat etmem gerektiğini biliyorum ama özellikle hangi aşamalarda daha dikkatli olmalıyım?
Kremalı çikolatalı mozaik pasta yapmaya karar verdim ama ilk adımda bisküvileri nasıl ufalacağımı düşündüm. Poşete koyarak mı yoksa mutfak robotu ile mi denemeliyim? Ayrıca, bisküvilerin ince olmaması gerektiğini belirtiyor, bu konuda nasıl bir denge sağlamalıyım? Çikolata ve krema karışımını hazırlarken şekerin tamamen eridiğinden emin olmak için ne kadar süre karıştırmalıyım? Son olarak, pastayı şekil verirken streç filme sarmak mı yoksa kek kalıbına dökmek mi daha pratik olur? Bu tarifteki püf noktalarına dikkat etmem gerektiğini biliyorum ama özellikle hangi aşamalarda daha dikkatli olmalıyım?
Cevap yaz