Muzlu ıslak pasta tarifini okuduğumda aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, yumurtaları çırpma aşamasında ne kadar süre çırpmalıyım ki, karışımın rengi açılana kadar kıvamı tam olsun? Ayrıca, muzları püre haline getirirken bir çatal dışında başka bir alet kullanmak mümkün mü? Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kullandığınız kürdan testi her zaman güvenilir mi, yoksa başka bir yöntem de var mı? Son olarak, isterseniz üzerine çırpılmış krema eklemek dediniz, bu kremanın kıvamını nasıl ayarlamak gerekir? Böylece tarifin her aşamasını daha iyi anlayabiliriz.
Muzlu ıslak pasta tarifini okuduğumda aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, yumurtaları çırpma aşamasında ne kadar süre çırpmalıyım ki, karışımın rengi açılana kadar kıvamı tam olsun? Ayrıca, muzları püre haline getirirken bir çatal dışında başka bir alet kullanmak mümkün mü? Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kullandığınız kürdan testi her zaman güvenilir mi, yoksa başka bir yöntem de var mı? Son olarak, isterseniz üzerine çırpılmış krema eklemek dediniz, bu kremanın kıvamını nasıl ayarlamak gerekir? Böylece tarifin her aşamasını daha iyi anlayabiliriz.
Cevap yaz