Reçelli kurabiye tarifini denemek istiyorum ama hamurun kıvamı nasıl olmalı? Ele yapışmayan bir kıvama gelene kadar un eklemeliymişim, peki bu aşamada un miktarını nasıl ayarlamalıyım? Ayrıca, kurabiyelerin pişme süresi ve fırın sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Kurabiyelerin alt kısmının hafifçe altın rengi alması gerektiği belirtilmiş, bu aşamada dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Reçelli kurabiye tarifini denemek istiyorum ama hamurun kıvamı nasıl olmalı? Ele yapışmayan bir kıvama gelene kadar un eklemeliymişim, peki bu aşamada un miktarını nasıl ayarlamalıyım? Ayrıca, kurabiyelerin pişme süresi ve fırın sıcaklığı hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Kurabiyelerin alt kısmının hafifçe altın rengi alması gerektiği belirtilmiş, bu aşamada dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Cevap yaz