Ahududu sosu ile pasta yapmayı düşündüğümde, adımları takip etmenin ne kadar kolay olduğunu fark ettim. Özellikle hamurun hazırlanışındaki detaylar oldukça pratik görünüyor. Yumurtaları çırparken rengi açılana kadar beklemenin lezzeti artıracağına inanıyorum. Pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli, 30-35 dakika fırında kalacak olması pastayı tam kıvamında pişirmek için ideal gibi. Ahududu sosunu hazırlarken nişastayı ekleyip kıvam almasını beklemek, sosun yoğunluğunu artırmak için iyi bir yöntem. Pastanın son haliyle misafirlerimi etkilemeyi planlıyorum, özellikle üstüne taze ahududularla süslemenin görselliği artıracağını düşünüyorum. Sizce bu tarifin en keyifli kısmı hangisi?
Ahududu sosu ile pasta yapmayı düşündüğümde, adımları takip etmenin ne kadar kolay olduğunu fark ettim. Özellikle hamurun hazırlanışındaki detaylar oldukça pratik görünüyor. Yumurtaları çırparken rengi açılana kadar beklemenin lezzeti artıracağına inanıyorum. Pişirme süresi ve sıcaklığı da oldukça önemli, 30-35 dakika fırında kalacak olması pastayı tam kıvamında pişirmek için ideal gibi. Ahududu sosunu hazırlarken nişastayı ekleyip kıvam almasını beklemek, sosun yoğunluğunu artırmak için iyi bir yöntem. Pastanın son haliyle misafirlerimi etkilemeyi planlıyorum, özellikle üstüne taze ahududularla süslemenin görselliği artıracağını düşünüyorum. Sizce bu tarifin en keyifli kısmı hangisi?
Cevap yaz