Bu bayatlamayan poğaça tarifini duyduğumda hemen denemek istedim. Özellikle mayalanma süresinin yeterli olması gerektiği bilgisi çok işime yaradı, çünkü çoğu zaman bu aşamada sabırsızlanıp hamuru hemen pişiriyorum. İç harcı olarak peynir ve zeytin kullanmayı düşünüyorum, çünkü bunlar benim favorim. Fırından çıktıktan sonra poğaçaların havalandırılması gerektiğini bilmek de önemli; çünkü çoğu zaman bu adımı atlıyorum. Tarifi uyguladıktan sonra sonuçları merakla bekleyeceğim. Bakalım, gerçekten bayatlamadan ne kadar taze kalacaklar?
Bu bayatlamayan poğaça tarifini duyduğumda hemen denemek istedim. Özellikle mayalanma süresinin yeterli olması gerektiği bilgisi çok işime yaradı, çünkü çoğu zaman bu aşamada sabırsızlanıp hamuru hemen pişiriyorum. İç harcı olarak peynir ve zeytin kullanmayı düşünüyorum, çünkü bunlar benim favorim. Fırından çıktıktan sonra poğaçaların havalandırılması gerektiğini bilmek de önemli; çünkü çoğu zaman bu adımı atlıyorum. Tarifi uyguladıktan sonra sonuçları merakla bekleyeceğim. Bakalım, gerçekten bayatlamadan ne kadar taze kalacaklar?
Cevap yaz