Eti kakaolu bisküvili pastayı yaparken hangi adımların en çok zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Özellikle bisküvilerin sütle ıslatılması aşamasında ne kadar süre beklettiğinizi merak ediyorum. Ayrıca, krema ile pudingi karıştırırken istediğiniz kıvamı yakalayabildiniz mi? İlerleyen süreçte pasta dinlenirken tatların birbirine geçmesi konusunda bir deneyiminiz oldu mu? Bu pasta tarifini denemek isteyenler için en iyi ipuçlarınız neler?
Eti kakaolu bisküvili pastayı yaparken hangi adımların en çok zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Özellikle bisküvilerin sütle ıslatılması aşamasında ne kadar süre beklettiğinizi merak ediyorum. Ayrıca, krema ile pudingi karıştırırken istediğiniz kıvamı yakalayabildiniz mi? İlerleyen süreçte pasta dinlenirken tatların birbirine geçmesi konusunda bir deneyiminiz oldu mu? Bu pasta tarifini denemek isteyenler için en iyi ipuçlarınız neler?
Cevap yaz