Bu Galatasaray temalı krem şantili pastayı yaparken hangi aşamada en fazla zorlukla karşılaştın? Kekin pişirme süresi mi yoksa krem şantinin kıvamı mı senin için daha problemli oldu? Özellikle renkleri ayırmakta zorluk çektin mi? Ayrıca süsleme aşamasında hangi malzemeleri kullanmayı tercih ettin? Pastanın sunumu ve tadı hakkında nasıl bir geri dönüş aldın?
Bu Galatasaray temalı krem şantili pastayı yaparken hangi aşamada en fazla zorlukla karşılaştın? Kekin pişirme süresi mi yoksa krem şantinin kıvamı mı senin için daha problemli oldu? Özellikle renkleri ayırmakta zorluk çektin mi? Ayrıca süsleme aşamasında hangi malzemeleri kullanmayı tercih ettin? Pastanın sunumu ve tadı hakkında nasıl bir geri dönüş aldın?
Cevap yaz