Köstebek pasta tarifini ilk defa deneyecek biri olarak, bu tarife dair bazı sorularım var. Öncelikle, yumurtaları çırparken ne kadar süre çırpmalıyım ki, rengi açıldığında emin olayım? Ayrıca, keki fırından çıkardıktan sonra ne kadar süre soğumaya bırakmalıyım? Kremayı çırparken soğuk süt kullanmanın gerçekten farkını hissedecek miyim? Son olarak, pastayı dilimlerken bıçakları sıcak suya batırmak gerçekten işe yarıyor mu? Bu tarifin sonuçlarının beklentimi aşacağına inanıyorum ama pratikte nasıl bir deneyim yaşayacağımı merak ediyorum.
Köstebek pasta tarifini ilk defa deneyecek biri olarak, bu tarife dair bazı sorularım var. Öncelikle, yumurtaları çırparken ne kadar süre çırpmalıyım ki, rengi açıldığında emin olayım? Ayrıca, keki fırından çıkardıktan sonra ne kadar süre soğumaya bırakmalıyım? Kremayı çırparken soğuk süt kullanmanın gerçekten farkını hissedecek miyim? Son olarak, pastayı dilimlerken bıçakları sıcak suya batırmak gerçekten işe yarıyor mu? Bu tarifin sonuçlarının beklentimi aşacağına inanıyorum ama pratikte nasıl bir deneyim yaşayacağımı merak ediyorum.
Cevap yaz