Çilekli pasta tarifini okudum ve adım adım yapımını anlatmanız çok yardımcı oldu. Yumurta ve şekeri çırpma kısmı biraz zaman alıyor gibi görünüyor, bu aşamada dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan kullanmak harika bir fikir, ama kekin tam olarak ne kadar kabarması gerektiğini nasıl anlamalıyız? Kremayı hazırlarken, kıvamını nasıl kontrol edebilirim? Dinlendirme süresinin ardından pastayı nasıl daha lezzetli hale getirebiliriz? Bu pastayı denemek için sabırsızlanıyorum!
Çilekli pasta tarifini okudum ve adım adım yapımını anlatmanız çok yardımcı oldu. Yumurta ve şekeri çırpma kısmı biraz zaman alıyor gibi görünüyor, bu aşamada dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan kullanmak harika bir fikir, ama kekin tam olarak ne kadar kabarması gerektiğini nasıl anlamalıyız? Kremayı hazırlarken, kıvamını nasıl kontrol edebilirim? Dinlendirme süresinin ardından pastayı nasıl daha lezzetli hale getirebiliriz? Bu pastayı denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz