Rulo pasta için en iyi pandispanya keki tarifini okumak çok keyifliydi. Yumurtaların çırpılması aşamasında şekerin tamamen erimesinin sağlanmasının önemi dikkatimi çekti. Bu, kekin dokusunu ne kadar etkiliyor olabilir? Ayrıca un karışımını eklerken havalandırmanın gerekliliği, pastanın hafifliğini sağlamak için ne kadar kritik bir adım. Sizce pişirme süresi her fırında değişebilirken, bu durumu nasıl en iyi şekilde kontrol edebiliriz? Kek soğuduktan sonra rulo yapılması gerektiğini belirtmişsiniz; ya çok beklersek ne olur? Kırılma riski gerçekten yüksek mi? Bu tarifin üzerinden geçerken, kendi denemelerimde eklemek istediğim farklı malzemelerle nasıl bir tat elde edebilirim?
Rulo pasta için en iyi pandispanya keki tarifini okumak çok keyifliydi. Yumurtaların çırpılması aşamasında şekerin tamamen erimesinin sağlanmasının önemi dikkatimi çekti. Bu, kekin dokusunu ne kadar etkiliyor olabilir? Ayrıca un karışımını eklerken havalandırmanın gerekliliği, pastanın hafifliğini sağlamak için ne kadar kritik bir adım. Sizce pişirme süresi her fırında değişebilirken, bu durumu nasıl en iyi şekilde kontrol edebiliriz? Kek soğuduktan sonra rulo yapılması gerektiğini belirtmişsiniz; ya çok beklersek ne olur? Kırılma riski gerçekten yüksek mi? Bu tarifin üzerinden geçerken, kendi denemelerimde eklemek istediğim farklı malzemelerle nasıl bir tat elde edebilirim?
Cevap yaz