Sürpriz pasta yapmayı düşünüyorsanız, hangi malzemeleri kullanmanız gerektiği konusunda kararsız kaldığınız oldu mu? Özellikle iç harcı için hangi tatları tercih etmeliyim diye düşündünüz mü? Ayrıca, pasta hamurunun kabarması için ne gibi ipuçlarına dikkat etmeliyim? Fırını önceden ısıtmanın önemini biliyorum ama başka neler yapmalıyım ki pastam tam istediğim gibi olsun?
Sürpriz pasta yapmayı düşünüyorsanız, hangi malzemeleri kullanmanız gerektiği konusunda kararsız kaldığınız oldu mu? Özellikle iç harcı için hangi tatları tercih etmeliyim diye düşündünüz mü? Ayrıca, pasta hamurunun kabarması için ne gibi ipuçlarına dikkat etmeliyim? Fırını önceden ısıtmanın önemini biliyorum ama başka neler yapmalıyım ki pastam tam istediğim gibi olsun?
Cevap yaz