Beyaz pudingli pasta tarifini görünce gerçekten ilgimi çekti. Özellikle pudingin kaynadıktan sonra hemen ocaktan alınmasının önemini öğrenmek çok faydalı. Pudingin kesilmesini istememek için bu adımı atlamak gerçekten büyük bir hata olurdu. Ayrıca, pandispanya kekini sütle ıslatmanın lezzeti artıracağı fikri de hoşuma gitti. Dinlendirme kısmı da çok önemli, bu sürede tatların bütünleşeceğini bilmek, sabırlı olmayı gerektiriyor ama sonuçta ortaya çıkacak lezzet için bu bekleyişe değer. Siz bu pastayı yaparken en çok hangi malzeme ile oynamayı seviyorsunuz?
Beyaz pudingli pasta tarifini görünce gerçekten ilgimi çekti. Özellikle pudingin kaynadıktan sonra hemen ocaktan alınmasının önemini öğrenmek çok faydalı. Pudingin kesilmesini istememek için bu adımı atlamak gerçekten büyük bir hata olurdu. Ayrıca, pandispanya kekini sütle ıslatmanın lezzeti artıracağı fikri de hoşuma gitti. Dinlendirme kısmı da çok önemli, bu sürede tatların bütünleşeceğini bilmek, sabırlı olmayı gerektiriyor ama sonuçta ortaya çıkacak lezzet için bu bekleyişe değer. Siz bu pastayı yaparken en çok hangi malzeme ile oynamayı seviyorsunuz?
Cevap yaz