Pastacılıkla uğraşan biri olarak, kremaların seçiminin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Özellikle süt kreması ve pasta kreması (krem patisserie) gibi seçeneklerin lezzet ve doku açısından büyük farklar yarattığını düşünüyorum. Krem şanti ise hafif ve havadar yapısıyla hem süsleme hem de tat açısından vazgeçilmez bir tercih. Peki, bu krema türlerinin seçimi yaparken tat ve aroma dışında hangi faktörlere dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle dayanıklılık ve görsellik konularında deneyimleriniz neler?
Pastacılıkla uğraşan biri olarak, kremaların seçiminin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Özellikle süt kreması ve pasta kreması (krem patisserie) gibi seçeneklerin lezzet ve doku açısından büyük farklar yarattığını düşünüyorum. Krem şanti ise hafif ve havadar yapısıyla hem süsleme hem de tat açısından vazgeçilmez bir tercih. Peki, bu krema türlerinin seçimi yaparken tat ve aroma dışında hangi faktörlere dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle dayanıklılık ve görsellik konularında deneyimleriniz neler?
Cevap yaz